Grafisch ontwerp, met een zeer persoonlijke benadering

Bij CrEAtive design zijn klanten geen nummer, die tevreden moeten zijn met een standaardontwerp. Samen bespreken we hoe uw kaartjes er zullen uit zien.
Onze diensten zijn aangepast aan uw wensen.

CrEative design is gespecialiseerd in het ontwerpen van aankondigingen van blijde gebeurtenissen: een geboorte, een huwelijk, een communie of lentefeest, eender welk feest. 
Contacteer ons liefst een paar maanden van tevoren.
Wij maken dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek, waar wij u kunnen informeren en tonen wat mogelijk is.

Wanneer u beslist met ons in zee te gaan, maken wij een ontwerp voor de kaartjes en de andere gewenste communicatie. Dit ontwerp passen wij aan tot wanneer u volledig tevreden bent, alles voor een vaste prijs.

Wij werken samen met een drukker die alle ontwerpen aankan en kwaliteit aflevert, maar desgewenst kan u ook zelf een drukker kiezen. U kiest vrij papier, formaat, kleur, ...
Wij halen de drukproeven op en tonen ze u ter goedkeuring. Met deze werkwijze kent u op voorhand ook met zekerheid de prijs van het drukwerk.

Wij leveren het definitieve drukwerk op het afgesproken adres: ofwel bij u thuis of in een Leuvens ziekenhuis, in het geval van een geboorte. Dan hoeft u zich hierover al geen zorgen te maken.

U merkt het: wij passen onze diensten aan. Het ontwerp is zoals u het wenst.
In de praktische organisatie proberen wij het u makkelijk te maken.

Neem daarom contact voor een vrijblijvend gesprek.

Back to Top